George se vrátil, CCWS před krachem?

iM3, 12. února 2008, 08:14 Google+

Delegace série IndyCar uskutečnila dlouhou cestu do Japonska projednat záležitosti ohledně motorů Honda a přesunu úvodního podniku v Motegi. Mezitím se v USA snaží tým Australia vyvléknout z CCWS a utéci do IRL.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Reakce Tonyho Georga a Roberta Clarka, bývalého ředitele sportovního oddělení Hondy ve Spojených státech, jsou velmi strohé. Chtějí předejít jakémukoliv nedorozumění a unáhleným krokům. Spolupráce CCWS a IRL je nyní na tenkém ledě.

„Ano, byla to dobrá schůze. Jestli jsem optimistický? Není důvod, proč bych neměl být,“ řekl krátce Clark. George novináři nezastihli, zanechal pro ně pouze krátkou zprávu: „K ničemu nedojde příliš rychle, pokud vůbec.“

Derrick Walker, šéf týmu Austrálie, je na rozcestí. V továrně mu stojí monopost Dallara série IndyCar, který slouží k seznámení s technikou. Walker se nijak netají, že pokud by byla šance ponechat si jezdce (Will Power - Simon Pagenaud) a sponzora (Aussie Vineyards), o přestupu do IndyCar by vážně uvažoval.

„Jsme malá společnost, která se snaží prodat zboží. V našem případě to znamená sehnat sponzory a závodit,“ řekl Walker. Stáj by se nebránila nasazovat vozy v obou sériích, ovšem finance jsou překážkou. Pokud by Team Australia nakonec do IndyCar odešel, pro Champ Car by to znamenalo obrovskou ránu. Již teď kolují nepotvrzené zvěsti o blížícím se bankrotu série CCWS.
Vytisknout

Diskuze: George se vrátil, CCWS před krachem?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Ralf Schumacher pred podpisom zmluvy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud