Ralf Schumacher pred podpisom zmluvy

Matej Krajčovič, 11. února 2008, 18:10 Google+

32ročný Ralf Schumacher absolvoval trojdňové testy s Mercedesom v Estorile, ktoré boli už jeho druhé v poradí. A ako sa zdá, je tesne pred podpisom zmluvy. Pripojil by sa tak k radu bývalých pilotov F1 skúšajúcich šťastie v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Nemec po testoch hýril nadšením a načrtol svoje ďalšie smerovanie: „Nebol by som tu, ak by som si to neužíval a vážne nezvažoval závodenie v DTM. Využívam každú minútu aby som lepšie poznal auto.“

Ralf tiež povedal, že ak by nakoniec prišlo k podpisu zmluvy, o ktorej sa podľa Norberta Hauga rozhodne do konca februára, jazdil by s autom špecifikácie 2007. „Potreboval by som sa všetko naučiť a zvyknúť si na auto. V prvom roku by víťazstvá zatiaľ neboli cieľom.“

Haug cíti potrebu mať v DTM bývalých jazdcov z F1. Podľa neho okrem F1 a DTM nie je iná séria, ktorá by mala v štartovom poli toľko jazdcov zvučných mien. A práve  Schumacher by v prípade podpisu zmluvy smeroval do tímu, v ktorého sedačke v minulom roku sedel Mika Häkkinen. Ten na konci roku ukončil kariéru.

Naviac Schumacher by mohol v nemeckom šampionáte ideálne zúžitkovať zvuk svojho mena na marketingové aktivity pre sponzorov.

Vytisknout

Diskuze: Ralf Schumacher pred podpisom zmluvy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Jednání ztroskotala dřív než začala

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud