Kanaan se cítil jako kuželka

iM3, 24. srpna 2009, 19:50 Google+

ANDRETTI GREEN RACING – REVIEW; Hideki Mutoh byl jediným jezdcem týmu, který se dokázal vyhnout zmatku v prvním kole. Proto také dovezl nejlepší výsledek z pětičlenné stáje. Nejhůře dopadl nováček Montagny, jenž při svém jediném závodě v roce 2009 skončil hned v úvodu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Montagny, Franck

Montagny, Franck | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hideki Mutoh, 5.
Kéž bych dokázal udržet třetí pozici, byl by to parádní výsledek. Nicméně i tak můžeme být spokojení. Zastávky v boxech šly skvěle, podařilo se nám tam předjet Helia Castronevese. Chci poděkovat celému týmu i fanouškům, závod jsem si užil a teď se těším na Chicagoland.

Tony Kanaan, 8.
Cítil jsem se jak bowlingová kuželka, protože jsem v průběhu závodu obdržel několik ran. Kdybychom se kvalifikovali o něco výš, vyhnuli bychom se tomu zmatku v prvním kole. Alespoň jsme dojeli do cíle, letos se nám nedaří, ale to se stává. Doufám, že příští víkend v Chicagu dovezeme týmu první vítězství.

Marco Andretti, 14.
Ze čtrnáctého místa, poté co jste startovali čtvrtí, musíte být zákonitě zklamaní, obzvlášť pokud máte tak dobré auto. V prvním kole jsem se dostal do kontaktu s Rahalem, což způsobilo defekt pneumatiky. Musel jsem na pitlane a spadl na konec startovního pole. Zbytek dne jsem strávil tím, že jsem se snažil postupovat vpřed.

Danica Patrick, 16.
Chlapci odvedl perfektní práci při opravě zavěšení kola, které jsem poškodila v první kole. Téměř jsme stihli udržet se v kole vedoucího jezdce, nicméně zavěšení bylo pořád značně ohnuté. Když se vám přihodí taková věc v prvním kole, je potom závod celkem frustrující. Ale to se stává. Pořád držíme páté místo v průběžném pořadí, snad příští týden v Chicagu zajedeme dobrý výsledek.

Franck Montagny, 20. - nedojel
V závodě jsem neměl žádnou šanci. V prvním kole jsem dostal zezadu ránu a vyjel z dráhy, to byl konec mého dne. Ještě jsme zkoušeli dát monopost dohromady, ale nepovedlo se a já nechtěl překážet ostatním jezdcům v cestě, neboť závodí o pořadí v šampionátu. Rozhodně jsem zklamaný.
Vytisknout

Diskuze: Kanaan se cítil jako kuželka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Moraes, Mario

Moraes zajel nejlepší výsledek v kariéře

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud