Rockenfeller potěšen postupem do nového vozu

iM2, 21. března 2011, 21:56 Google+

Mike Rockenfeller byl pro sezonu 2011 v Deutsche Tourenwagen Masters "povýšen" do kokpitu Audi A4 aktuální specifikace. Podle 27letého jezdce je to důležitý krok.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Pro mě to byl důležitý krok k tomu, abych mohl bojovat o nejvyšší pozice v DTM s nejnovějšími vozy," říká Mike, který vloni skončil v celkovém hodnocení na 7. místě, když se mu podařilo získat jedno podium. Pro tuto sezonu má však vyšší očekávání.

"Je to velká příležitost, kterou jsem dostal od šéfa Audi pro motorsport, Dr. Wolfganga Ullricha. Doufám, že dokáži, že jsem si jí zasloužil a získám dobré výsledky. Pro tuto sezonu si nebudu dávat nějaké vysoké cíle. V žádném případě to však není jen učednická sezona. Výsledky se musí dostavit."

"Když uvážíme, že v roce 2012 bude každý startovat s novým materiálem a do DTM vstoupí další výrobce, tak je tato sezona velice důležitá i pro přípravu."



Mike však nezávodí pro Audi pouze v DTM. Pro rok 2011 má plný program, když mimo DTM bude startovat ještě na 12 hodinovce na Sebringu s Audi R15, na závodu 1000 kilometrů ve Spa a na 24 hodinoce v Le Mans s novou Audi R18. "Myslím, že moje dřívější výsledky ukázaly, že tento dvojitý program pomáhá a není překážkou," dodává Mike Rockenfeller.
Vytisknout

Diskuze: Rockenfeller potěšen postupem do nového vozu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kox/Lamy

Kox v Abú Dhabí s Wendlingerem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud