Di Resta je mírně zklamán

iM2, 15. června 2009, 14:36 Google+

Paul di Resta vyjádřil mírné zklamání po závodu na Lausitzringu, kde se mu jen těsně nepodařilo zvítězit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Tak si to Paul Di Resta před začátkem sezony určitě nepředstavoval. Poté, co vloni jen velmi těsně nezískal titul, vstupoval do sezony 2009 jako největší hvězda z tábora Mercedesu. Na Hockenheimu byl opravdu nejúspěšnějším jezdcem s Céčkem, ale automobilka ze Suttgartu zde nebyla konkurenceschopná, takže to stačilo jen na 5. místo.

Na druhém závodu sezony na EuroSpeedway Lausitzu se Mercedes vrátil do hry doublem. Jenže první dvě místa obsadili di Restovi týmový kolegové Gary Paffett a Bruno Spengler. Skot do cíle dojel až za touto dvojicí a ještě jezdcem Audi Mattiasem Ekströmem na čtvrtém místě.

„Jsem zklamaný, protože naše auto mělo na vítězství. Garyho zavolali později do boxů a to mu přesně sedlo. V druhé polovině závodu mě boj s Mattiasem opravdu zdržoval. Když ale budeme pracovat tak tvrdě, jako jsme pracovali v předchozích týdnech, tak si jsem jistý, že brzy vyhraji,“
doufá Skot.


Di Resta měl být hlavní hvězdou Mercedesu

V boji o titul jsou důležité hlavně konstantní výkony, podotýká Paul. V současné době má Di Resta ztrátu na čelo tabulky, kde se usadil Timo Scheider, tři body. Jeho čtvrtá pozice v průběžné tabulce proto není až tak špatná. „Je to dobrý vstup do sezony. Zatím, co jsem v DTM, tak jsme byli vždy v druhé půlce sezony silnější,“ zakončuje Paul di Resta.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta je mírně zklamán

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

V Katalánsku vítězí Iannone, Bautista a Rossi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud