Prohlášení jezdců po prvním závodě

Daniel Šupa, 28. května 2005, 23:14 Google+

Shrnuli jsme pro vás slova tří nejlepších jezdců z tiskové konference po dnešním závodě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bruni, Gianmaria

Bruni, Gianmaria | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Heikki Kovalainen, 1.
Před závodem jsme se domluvili, že pokud bych se zasekl v provozu, zastavíme, což jsme také udělali. Trochu nám pomohly problémy jezdců na startu, ale kolizí v první zatáčce jsem nic nevydělal, místa jsem získal díky podařenému startu, ale tam mne zase všichni dojeli. Vůz byl skvělý, po boxech jsem měl volnou dráhu a šlapal jsem na to co to dalo, překvapilo mne, že vyjel Pantano z boxů až za mnou. Pouze mi v závěru chyběl grip, ale s tím jsme počítali. Soustředil jsme se jen na to, abych jel čistou stopu a neudělal chybu. Pantano to nakonec vzdal.

Giorgio Pantano, 2.
Dnes jsme ztratili vítězství v prvních deseti kolech. Vůz byl přetáčivý, nedotáčivý, pokaždé jinak. Nemohl jsme dostat z pneumatik žádný grip a byl jsem proti ostatním pomalejší. Volal jsem do boxů, že potřebuji všechny čtyři gumy nové, poté už bylo vše ok a vůz šlapal jak měl. Sice jsem Heikkiho dojel a byl mu blízko, ale ne dost na předjetí. Rozhodl jsem se, že je lepší druhé místo než ztratit celý závod.

Nico Rosberg, 3.
Když jsem uviděl že jsem třetí, byl jsem pořádně překvapený. Chci vyhrávat, tak jsem tlačil co jsem mohl a jel bych ještě agresivněji, ale vůz trápily hrozné vibrace a já si říkal, že to není možné, že se musí každou chvíli něco stát a rozpadne se mi pod rukama. Vibrace způsobily puchýře na pneumatikách. Chyboval jsem v kvalifikaci a v závodě jsem měl problémy s pneumatikami, přesto jsem byl blízko vítězství. To ale přijde velmi brzy!


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců po prvním závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kovalainen, Heikki

1. Evropa: Kovalainen slavil díky strategii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud