Glock vybojoval duel s di Grassim

Daniel Šupa, 21. července 2007, 18:19 Google+

EVROPA - 1. ZÁVOD; Vedoucí jezdec šampionátu Timo Glock sice nevyužil svoji pole position, v závodě si však vybojoval první místo znovu zpět. Díky bodovému zisku za své druhé letošní vítězství navýšil náskok v šampionátu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Glock, Timo

Glock, Timo | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Glocka (iSport) porazil na startu jeho hlavní rival v boji o titul di Grassi (ART) a do devátého kola vedl Brazilec celé startovní pole za svými zády. Po zastávce bíločerveného monopostu u mechaniků Glock pořádně sešlápl plynový pedál a spolu s rychlou zastávkou u mechaniků vyjel na dráhu zpět před di Grassim, aby se mu postupně vzdaloval.

Na třetí místo se probojoval Kazuki Nakajima brzkou zastávkou v boxech a sérií rychlých kol po uvolněné dráze. Jezdec stáje DAMS byl dnes ve formě a di Grassi měl plné ruce práce ubránit druhou pozici.

Čtvrtým v cíli byl Pantano před Hiratem, jenž startoval až čtrnáctý, ale vytěžil pro změnu na pozdní zastávce u mechaniků. Za ním skončil jeho týmový kolega ze stáje Trident  Maldonado a bodované pozice obsadili ještě Zaugg a Villa. Bod za nejrychlejší kolo získal Brit Conway.

Vítěz ze Silverstone Carroll kolidoval se Sennou, jenž obdržel trest průjezdu boxy. Podobně dopadl i Filippi, jenž se v první zatáčce střetnul s Buemim.


Vytisknout

Diskuze: Glock vybojoval duel s di Grassim

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Pátku vévodily vozy týmů Andretti a Penske

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud