Villa zvítězil způsobem start - cíl

Daniel Šupa, 22. července 2007, 15:34 Google+

EVROPA - 2. ZÁVOD; Javier Villa je po závodě na německém Nürburgringu druhým jezdcem, kterému se podařilo v letošní sezoně vystoupit na nejvyšší stupeň vítězů dvakrát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Villa, Javier

Villa, Javier | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Po zhasnutí světel pilot stáje Racing Engineering nezaváhal, udržel si první pozici a díky pomalejšímu druhému Zauggovi měl už na konci prvního kola náskok 2,4 vteřiny. Následovali Hirate, Maldonado, Nakajima, di Grassi, Pantano, Glock a další.

Giorgio Pantano se rozhodl zaútočit na druhého jezdce průběžného pořadí di Grassiho. Ital však neuspěl, naopak spolu jezdci kolidovali a protáhl se kolem nich včerejší vítěz Glock.

Už včera byli ve formě Japonci Hirate a Nakajima a dnes tomu bylo stejně. Hirate našel nakonec cestu kolem Zaugga, i když za cenu drobného kontaktu, jenž poslal jezdce Ardenu mimo dráhu, kde pro něj závod skončil.

Zmíněný Nakajima se protáhl kolem Maldonada a velmi rychlými koly snižoval ztrátu na krajana před sebou. Čtyři kola před cílem se při jednom z útoků nevešel do zatáčky v ideální stopě, ale brzy ztrátu zase smazal.

Za vítězným Villou však nakonec proletěl cílem se svým nejlepším výsledkem v GP2 Hirate těsně před synem bývalého jezdce Formule 1 Nakajimou. Na bodech dokončili závod ještě Maldonado, Glock a di Grassi.

 

Vytisknout

Diskuze: Villa zvítězil způsobem start - cíl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Will Power vyhrál v Edmontonu Pole position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud