Bobbi se soustředí jen na závod

Daniel Šupa, 1. června 2003, 10:00 Google+

Nejlepší posádka týmu BMS Scuderia Italia Matteo Bobbi a Thomas Biagi budou mít o závodním víkendu v Brně plné ruce práce a hlavu starostí. Díky jejich vítězství ve všech dosavadních závodech pojedou se 100 kg zátěží.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Po vítězství v Barceloně, Magny Course a Perguse bude jejich speciál F550M zatížen handicapem o váze 100 kilogramů. Matteo Bobbi, který se svým kolegou vyhrál všechny 3 letošní podniky se na brněnský okruh těší, přesto, že jej dosud nezná. „Tato závodní dráha je pro mne neznámá, dosud jsem neměl příležitost v Brně závodit. Také musíme vzít do úvahy, že pojedeme se 100 kg zátěží navíc, čímž bude náš vůz velmi těžký,“ prohlásil k vyhlídkám na umístění v závodě Ital.

Pozice posádky v celkovém hodnocení je velmi nadějná, přesto se Bobbi soustředí jen na ten který závod a nespekuluje o tom, že jejich posádku mnozí pasují za hlavní favority soutěže. „Neuvažuji kolik závodů je za a kolik před námi a jak se bude vyvíjet sezona dále, raději se soustředím na nadcházející závod, jen tak mohu závodit na 100%," řekl Matteo Bobbi.
Vytisknout

Diskuze: Bobbi se soustředí jen na závod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

MENX: Tak blízko a přece daleko - anotační foto

MENX: Tak blízko a přece daleko

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud