Alex Lloyd sehnal místo u Newman Haas Lanigan

iM3, 3. září 2009, 18:09 Google+

Jen co se Lloyd vyvlíknul ze spáru Chipa Ganassiho, začal si hledat místo u jiného týmu. Před nedávnem vypluly na povrch informace, že může dojít na spolupráci s týmem Newman / Haas / Lanigan Racing. Netrvalo dlouho a Lloyd se oficiálně stal členem týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lloyd, Alex

Lloyd, Alex | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Šampión IndyLights z roku 2007 startoval v IndyCar pouze dvakrát, v obou případech na Indianapolis 500. Víc šancí mu Ganassi nedal a to Lloyda přinejmenším štvalo. Proto se rozhodl odejít a zkoušet štěstí na vlastní pěst. Vyplatilo se, Lloyd byl potvrzen na finálový závod v Homesteadu-Miami jako týmový kolega Grahama Rahala.

„Lloyd je šampiónem IndyLights a na letošní Indy 500 předvedl perfektní výkon. Proto došlo na vzájemnou spolupráci,“ zní oficiální stanovisko týmu Newman / Haas / Lanigan Racing.

Graham Rahal jezdí pro N/H/L Racing po celý rok, naopak druhý monopost už vystřídali dva jezdci. Původní pilot Robert Doornbos tým kvůli vnitřním neshodám opustil, místo po něm převzal Oriol Servia, který podepisuje smlouvu vždy na jeden závod. Na  Motegi ještě nebyl oficiálně potvrzen, ale s největší pravděpodobností nastoupí a půjde o jeho poslední závod v roce 2009, neboť finále sezóny bude patřit Lloydovi.
Vytisknout

Diskuze: Alex Lloyd sehnal místo u Newman Haas Lanigan

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Matsuura, Kosuke

Kosuke Matsuura nepodceňuje přípravu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud