Kosuke Matsuura nepodceňuje přípravu

iM3, 2. září 2009, 17:13 Google+

Pilot Kosuke Matsuura se zúčastní domácího závodu na oválu v Motegi, jenže japonský pilot neseděl v kokpitu monopostu Dallara od roku 2007. Proto si ještě před cestou do země vycházejícího slunce zatestuje s týmem Conquest Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Stáj Conquest Racing a Kosuke Matsuura společně absolvují krátké testovací jízdy. Kde se nováček roku 2004 posadí do kokpitu zatím není jasné.

„Do závodu v Japonsku už nezbývá moc času. Je pro mě velmi důležité, abych si po dlouhé době znovu osahala závodní monopost,“ uvedl Matsuura. „Těším se na spolupráci s týmem Conquest a na domácí závod Indy Japan 300 se nemohu dočkat.“

„Kosuke neseděl ve vozu dlouhou dobu, proto s ním chceme před odjezdem do Japonska absolvovat krátkou přípravu,“ uvedl majitel týmu Eric Bachelart.

Stáj Conquest měla v plánu absolvovat všechny závody letošního šampionátu, ale nedostatek financí způsobil, že vůz nasazuje pouze do vybraných podniků. Alex Tagliani hájil barvy týmu v Kanadě, Matsuura v Japonsku. Svézt se měl i Nelsone Phillipe, ale po ošklivé havárii při tréninku v Sonomě pro něj sezóna skončila.
Vytisknout

Diskuze: Kosuke Matsuura nepodceňuje přípravu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Přes 17 milionů domácností bez IndyCar

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud