Tým Andretti Green směřuje aktivity do A1GP

iM3, 2. října 2008, 20:42 Google+

Šéf stáje Andretti Green Racing z IndyCar série Michael Andretti plánuje zaměřit své aktivity i do šampionátu A1GP. Bývalý pilot Champ Car, IndyCar a Formule 1 je spolumajitelem amerického týmu, který nastoupí už v úvodním podniku sezóny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
andretti, michael

andretti, michael | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Michael Andretti dnes oficiálně oznámil, že tým USA přijede do Zandvoortu, kde se tento týden bude konat "otvírák" dalšího ročníku A1GP.

„Jsme velmi hrdi, že budeme reprezentovat Spojené státy v silné konkurenci A1GP. Andretti Green má za sebou po šesti letech účinkování v IndyCar velké úspěchy a nové zkušenosti se těšíme,“ uvedl Andretti.

A koho že to posadí za volant? To ještě neoznámil, ale v úvahu přicházejí tři jména. Američan Brian Herta už v IndyCar nezávodí, ale barvy AGR hájí v sérii ALMS. Dále tu máme jednadvacetiletého syna Marca Andrettiho, jenž testoval i monopost Honda F1. Možná dostane šanci největší lákadlo na diváky. Půvabná Danica Patrick je sice neuvěřitelně temperamentní a emocionálně založená, nicméně marketingový tah by to byl skvělý.
Vytisknout

Diskuze: Tým Andretti Green směřuje aktivity do A1GP

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mullen/Niarchos

Piccini pro CR Scuderii v Nogaru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud