Piccini pro CR Scuderii v Nogaru

iM2, 1. října 2008, 17:01 Google+

Tým CR Scuderia udělal změnu ve své jezdecké sestavě pro nadcházející dva podniky. Vyměnil Chrise Niarchose, který má nějaké dlouhodobější obchodní závazky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mullen/Niarchos

Mullen/Niarchos | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Andrea Piccini, který jel s týmem ve 24hodinovce ve Spa, nahradí Chrise v Nogaru ve CRS Ferrari se startovním číslem 55. V Zolderu by se měl do kokpitu posadit James Sutton, který jezdí šampionát britských cestovních vozů a ve Spa byl u týmu jako náhradní jezdec.

Andrea, který jezdí letos i pro rakouský tým RB Immo, který nasazuje Saleen, se ke svému angažmá vyjádřil: „Jsem velice poctěn tím, že jsem zpět s týmem CR Scuderia. Tým má velmi dobrou image. Jsem velice rád, že mohu jet s italským vozem Ferrari. Ve Spa byla atmosféra v týmu vynikající a já si užíval práci se všemi členy týmu,“ říká nadšeně Andrea

„Víte, tehdy jsem poprvé seděl ve Ferrari F430 a oni mi pomohli. S jejich pomocí jsem vozu porozuměl tak rychle, jak jen to bylo možné. Nemůžu se dočkat návratu s týmem CR Scuderia. Jsem velice rád, že můj týmový kolega je právě Tim. Je to velice rychlý jezdec. Po čtvrtém místě bychom spolu chtěli získat nějaké místo na stupních vítězů, nejlépe úplně nejvýš!“

„Nogaro je hodně klikatý okruh. Přijíždíme sem s minimem balastu. To pro nás bude určitě výhoda a bod, od kterého se bude odvíjet program víkendu,“ míní Piccini.
Vytisknout

Diskuze: Piccini pro CR Scuderii v Nogaru

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexandre

Prémat: Le Mans není tak zatáčkovité

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud