Jay Howard se vrací do Roth Racing

iM3, 1. července 2008, 14:55 Google+

Byl to jen záskok na jeden závod. Nezkušený Howard si nedokázal poradit se záludnostmi oválu Indianapolis a proto jej na poslední chvíli nahradil třiačtyřicetiletý John Andretti. Jenže záskok se prodloužil na pět závodů a Howard byl najednou bez sedačky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Howard, Jay

Howard, Jay | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Nyní dlouhá série oválových závodů končí a IndyCar se přesunuje na klasické tratě, o víkendu zavítá na legendární Watkins Glen.

Přírodní okruh s bohatou historii bude svědkem Howardova návratu do Roth Racing. Do konce sezóny zbývá devět podniků, z toho šest se jich bude konat na klasických tratích. Pří této příležitosti zavolal tým britského jezdce zpět.

"Říci, že jsem šťastný, je velmi skromné vyjádření,“ hýřil radostí Howard. „Je těžké popsat pocit, když jste mimo hru. Těším se na další příležitost, vydám ze sebe maximum. Chci dovézt týmu co nejlepší výsledek."

Howard už s tratí prostřednictvím série Indy Lights seznámil a nijak se netají, že klasické tratě jsou mu bližší než ovály.

Zdali setrvá na svém místě až do konce roku není zatím jasné a vedení týmu se k záležitosti nevyjádřilo. Jisté je, že ve Watkins Glen bude startovat Jay Howard.
Vytisknout

Diskuze: Jay Howard se vrací do Roth Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Misano Adriatico: Vostárek opět první

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud