Nečekaný výsledek skromné stáje

iM3, 26. května 2008, 16:04 Google+

DREYER & REINBOLD RACING - REVIEW; Tahle malinká stáj patří spíše do druhé poloviny startovního pole, avšak do závodu Indianapolis 500 vložila maximální úsilí, které se vyplatilo. Mužské pokolení týmu dojelo v první desítce, dokonce i Milka Duno si nevedla vůbec špatně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Buddy Rice, 8.
Měli jsme na první pětku, ale po restartu nás zdrželo pár aut. Ztratili jsme dvě pozice, snažil jsem se je získat nazpět. Ale s osmým místem jsem spokojen. S Townsendem Bellem na desátém místě máme oba vozy v první desítce. Pro tak malý tým jako je Dreyer & Reinbold je to ohromný úspěch. Mnoho větších stájí skončilo za námi. Upřímně jsem čekal víc havárií, obzvlášť na konci, ale všichni jeli opatrně.

Townsend Bell, 10.

Výborný závod. Cílem bylo dojet v první desítce, Buddy dojel dokonce osmý. To je pro tým velkou vzpruhou. S tak malým týmem můžeme postupovat pouze krůček po krůčku, dnešek pro nás byl velmi důležitý. Při několika restartech se zdálo, že jsme ve špatný čas na špatném místě, ale nakonec vše skončilo dobře.

Milka Duno, 19.

Jsem ráda, že se mi napodruhé podařilo dokončit závod Indianapolis 500. Jízda i pitstopy byly stabilní. V 168. kole mě Buddy Lazier natlačil na vnitřek zatáčky. Lehce jsme kolidovali, naštěstí se mi podařilo smyk kontrolovat a nepoškodit vůz.
Vytisknout

Diskuze: Nečekaný výsledek skromné stáje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves - Briscoe

Ryan Briscoe se hájí, chybu neudělal

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud