Trojčlenný tým na chvostu

iM3, 20. září 2009, 20:23 Google+

DREYER & REINBOLD RACING - REVIEW; Tým DRR občas nasadí tři vozy, tentokrát se do třetího monopostu posadil domácí pilot Roger Yasukawa, nicméně ani on nepomohl osvěžit již tak mizerný závod. Scheckter odstoupil pro poruchu, Conway havaroval a Yasukawa strávil hodně času v boxech opravou tlumiče.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Conway, Mike

Conway, Mike | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Roger Yasukawa, 20.
Monopost byl nastaven dobře, na startu jsem zvolil trochu konzervativní přístup, ale jakmile jsem nabral rychlost, byl jsem schopen předjet několik vozů. Krátce po pitstopu jsem najel na hrbol a zlomil si tlumič, málem jsem skončil ve zdi. Naštěstí se mi podařilo dojet do boxů, kde mi mechanici vůz opravili. Bohužel nás to stálo hodně času a závod tím pro mě prakticky skončil.

Mike Conway, 22. nedojel

Odstartovali jsme dobře, ale čelo závodu nás dohnalo celkem brzo. Snažil jsem se šetřit palivo, abych nemusel příliš brzo do boxů, byl jsem to jen já, Tony Kanaan a pár dalších jezdců, kteří ztráceli kolo. Pokusil jsem se o předjetí Tonyho Kanaana, ale nějak to nevyšlo. Ztratil jsem kontrolu nad vozem a bylo to.

Tomas Scheckter, 23. nedojel
Závod nám vycházel, po startu jsem se protlačil do první šestky a posléze jsme si udržoval pozici na devátém místě. V tu chvíli jsme začal šetřit palivo a sledoval souboj Grahama Rahala a Oriola Servii. Poté nás postihl nějaký problém s převodovkou, takový je bohužel motosport.
Vytisknout

Diskuze: Trojčlenný tým na chvostu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Kvalitní jezdecké duo postrádá rychlost

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud