Scheckter nezvládl držet krok

iM3, 31. srpna 2009, 17:34 Google+

DREYER & REINBOLD RACING – REVIEW; Tříčlenná stáj měla eso v rukávě v podobě Tomase Schecktera. Jihoafričan se držel v první pětce, ale závěr mu nevyšel a propadl se na osmé místo. Conway ztratil kontakt se špičkou hned v úvodu a Duno odstoupila kvůli technickým problémům.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tomas Scheckter, 8.
Byl to pro nás dobrý závod, tým odvedl perfektní práci a zastávky v boxech byly neuvěřitelné, dokonce jsme zajeli nejrychlejší kolo závodu. Dva závody jsem nestartoval, hodně mi to chybělo, takže jsem rád, že se mi povedl návrat opravdu dobrým výkonem. Po jízdě v TOP5 jsem mysleli, že vystoupáme ještě trochu výš, ale zasekl jsem se v provozu a zastávky v boxech proběhly trochu později, takže už jsem nebyl schopen dohnat špičku. Avšak celkově jsem spokojený.

Mike Conway, 16.
Na začátku jsme ztratili kontakt s vedoucí skupinkou, bojoval jsem vzadu pouze s Visem, Hunter-Reayem a Fisher. Čelo závodu nás bylo schopno dohnat a předjet o kolo ještě před prvními zastávkami. Jsem zklamaný, že jsme ztratili kolo tak brzy, protože pak byly vyvěšeny žluté vlajky. Celkově vzato jsem se ponaučil, zjistil jak závodit ve skupině jezdců. Škoda jen, že jsme nedojeli na lepší pozici.

Milka Duno, 21. - nedojela
Měli jsme velmi dobrý vůz, bohužel se v průběhu závodu přehříval a ztrácel výkon. Když jsem přijela k mechanikům, motor ztratil veškerý výkon a bylo po závodě.
Vytisknout

Diskuze: Scheckter nezvládl držet krok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fisher, Sarah

Sarah Fisher musela měnit motor

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud