Tony Kanaan nakonec zůstává

iM3, 8. srpna 2008, 12:07 Google+

Včera jsme vás informovali, že budoucnost Tonyho Kanaana u AGR je na vážkách a Chip Ganassi si dělá na Brazilce zálusk. Dnešek však definitivně rozhodl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Kanaan podepsal smlouvu s Andretti Green Racing až do konce roku 2013 a zanevřel na Ganassiho, který očekával naprostý opak.

„Ve středu jsem ulehal do postele s myšlenkami na svou kariéru, ale když jsem se vzbudil, byl jsem rozhodnutý. Chci zůstat s chlapci u AGR,“ řekl Kanaan. „U týmu AGR a 7-Eleven zůstanu, mám dobrou smlouvu a pravděpodobně bude i moje poslední.“

Ganassi je z nové situace šokovaný, Kanaanovo rozhodnutí vůbec nečekal. „Je to neuvěřitelné. Ještě včera večer jsem s ním mluvil a všechno bylo fajn a skvěle probíhalo,“ uvedl Ganassi. „Potom mi zavolal jeho manažer a řekl, že zůstává. Tony prý nebyl spokojen s jedním bodem ve smlouvě, ale já nic neměnil.“

Kanaan tak zůstane pravděpodobně až do konce kariéry u Andretti Green. Když se Michael Andretti rozhodl skoncovat se závody, vybral si tehdy v Champ Car jezdícího Kanaana, který se mu v dalším roce odměnil titulem šampióna.

Nyní se Ganassi musí rozhodnout. Ponechá si Wheldona, s jehož výsledky není zrovna nadšen, nebo dá šanci mladému talentu Alexe Lloyda, o kterého se stará?
Vytisknout

Diskuze: Tony Kanaan nakonec zůstává

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Testuje se již Lexus IS pro DTM? + FOTO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud