Odejde Tony Kanaan z Andretti Green?

iM3, 7. srpna 2008, 20:11 Google+

Dnes přišel americký motoristický server SpeedTV se zajímavou informací. Tony Kanaan by na konci sezóny mohl opustit stáj Andretti Green a u Chipa Ganassiho vystřídat Dana Wheldona.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Kanaan s Wheldonem nemají dosud nic podepsáno a na konci letošního roku jim končí smlouvy. Podle SpeedTV není Ganassi s Wheldonem příliš spokojen. Jeho výkony na klasických tratích nejsou nijak oslnivé, přičemž v následující sezóně se jejich počet v kalendáři ještě zvýší.

Naopak Kanaan neprožívá u Andretti Green příliš šťastné období. Zatímco Brazilec pomáhá všemi možnými prostředky svým týmovým kolegům, oni ho naopak na dráze ignorují. Krásným příkladem byl poslední závod v Edmontonu, kdy Patrick s Andrettim odmítli rychlejšího Kanaana pustit před sebe. To také vyvolalo neshody v celém týmu.

Kanaan spekulace o přestupu nijak nekomentoval a Ganassi pouze řekl: „Nevím o čem mluvíte, ale telefonní číslo mu klidně dám.“ Ovšem na otázku, zdali by usiloval o jeho služby, vyhýbavě odpověděl: „Měli byste se na to podívat z co nejširšího úhlu. Je nutné činit správné rozhodnutí v zájmu týmu a sponzorů.“

Pokud by Kanaan nakonec u Ganassiho zakotvil, Wheldon by tak přišel o sedačku. U Penskeho je jezdecké sloužení na rok 2009 už potvrzené (Castroneves - Briscoe). Teoreticky by mohl zaujmout Kanaanovo místo u Andretti Green, kde po zisku titulu v roce 2005 tým opustil. Alternativou je ještě Vision Racing.
Vytisknout

Diskuze: Odejde Tony Kanaan z Andretti Green?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Gollin/Hezemans

Smutné Spa pro Mentena

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud