Posílí Jamie Green tým Audi?

iM2, 13. listopadu 2012, 11:20 Google+

Současný jezdec Mercedesu, Jamie Green, by měl být těsně před podpisem smlouvy s Audi, alespoň podle informací německého serveru motorsport-total.com.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Se vstupem BMW do DTM nejenže se výrazně zvýšila konkurence, ale také došlo k několika zajímavým přestupům na jezdeckém trhu. BMW již před svoji první sezonou získala jednoho jezdce Mercedesu a jednoho Audi. Podle dostupných zdrojů by mohl být současný jezdec Mercedesu, Jamie Green, před podpisem smlouvy s Audi. Zde by se mohl připojit k bývalému dvojnásobnému šampionovi DTM, Timu Scheiderovi, který nedávno dementoval svůj přestup k Mercedesu.

Green by měl dokonce podepsat smlouvu na více let. Pro Jamieho by byl tento krok docela logický, u Mercedesu zůstával často ve stínu svého krajana Garyho Paffetta, přitom jeho forma v letošní sezoně určitě nebyla špatná. I Audi by určitě zájem o jezdce, který vyhrál 8 závodů DTM a v 7 letech byl 6krát mezi TOP6.

Ingolstadtská značka navíc potřebuje posílit svůj kádr: Miguel Molina a Rahel Fry pravděpodobně pokračovat v DTM nebudou, Mattias Ekström má s velkou pravděpodobností namířeno do BMW. Pokud by k Audi opravdu přestoupil, tak zatím není jisté, v jakém týmu by startoval. Pravděpodobně by to nebylo k týmu Rosberg, jehož šéf, Arno Zensen, nemá důvod měnit úspěšnou dvojici Edoardo Mortara - Filipe Albuquerque.

Vytisknout

Diskuze: Posílí Jamie Green tým Audi?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Priaulx, Andy

Zanardi po testu DTM: Fantastický zážitek

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud