Jarvis chce zaútočit

iM2, 19. února 2009, 20:05 Google+

Oliver Jarvis vstupuje do své druhé sezóny plný optimismu a doufá, že dokáže být nejlepším jezdcem s rok starým vozem. Bude působit v Audi Sport Team Phoenix.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Olivier

Jarvis, Olivier | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Brit, který v celkovém hodnocení loňského roku skončil na třináctém místě, bude i letos startovat za satelitní tým Audi Phoenix. Jeho týmovým kolegou bude vítěz závodu GP2 Alex Prémat. Jarvis se po učednickém roce cítí silnější a chtěl by se pokusit poprat o post nejlepšího jezdce s rok starým vozem.

„Do nového roku vstupuji plný optimismu. Budu chtít dosáhnout na pozici nejlepšího jezdce s rok starým vozem. Pochopitelně bych se chtěl pokusit občas zabojovat i s novými vozy. Snad by to někdy mohlo vyjít na podium. Zatímco vloni pro mě bylo všechno nové a musel jsem se všechno učit, teď budu moci přistupovat k věcem s rozmyslem a zkušeností. Jsem rád, že jsem opět v týmu Audi Sport, zvláště pak v týmu Phoenix, který vloni odvedl opravdu skvělou práci,“ říká Oliver.


Olivier na testu před loňskou sezonou.

Start v A1 GP vypadá z pohledu Jarvise nepravděpodobně, Oliver dá radši přednost DTM a bude se plně soustředit na novou sezónu a na sebezlepšování: „Vloni jsem zajel pár skvělých kvalifikací. Letos budu chtít využít svých zkušeností, abych tyto výsledky přetavil v pravidelné body. Doufám, že se mi podaří rychle adaptovat na nový vůz, který snad bude rychlý hned od začátku. Získat body hned na začátku by bylo skvělé.“

Jarvis si nový vůz týmu Phoenix vyzkouší příští měsíc na testech v Dijonu.
Vytisknout

Diskuze: Jarvis chce zaútočit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Změny v pravidlech MotoGP 2009

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud