Scott Dixon přemýšlel, co se pokazí

iM3, 26. května 2008, 16:05 Google+

DALŠÍ TISKOVÉ ZPRÁVY; Šampión z roku 2003 se konečně dočkal, v cíli uchopil láhev mléka a pořádně se napil. Však si to také zasloužil, v Indianapolis byl neustále na špici a v závěru závodu se už o první pozici připravit nenechal.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Scott Dixon, 1.
Člověče, to byl den. Nemohu tomu uvěřit. Pořád jsem přemýšlel, co se pokazí. Rozhodně musím poděkovat mé ženě, dodávala mi dobrou náladu. Měli jsme skvělé auto, stačilo jen při restartech zůstat na čele. Bylo strašně moc žlutých fází, člověk se těžko dostával do rytmu. Šetřil jsem palivo a zkoušel chování vozu v provozu. Na autě jsme pracovali celou dobu. Na konci, jakmile jsme se získali nepatrný náskok, bylo jasné, že už nás nikdo nepředjede.

Jeff Simmons, nedokončil / 28.
Vůz byl dost nedotáčivý. Před restartem jsem se snažil zahřát pneumatiky, bohužel jsem to přehnal a narazil do zdi. Podobný incident už jsem viděl několikrát, ale nikdy jsem nevěřil, že by se mohl stát i mě.

Marty Roth, nedokončil / 32.
Prostě jsem po vnější straně předjížděl Buddy Laziera. Dostal jsem se na špinavou stopu, vyjel z dráhy a narazil do zdi.
Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon přemýšlel, co se pokazí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Duno, Milka

Nečekaný výsledek skromné stáje

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud