Ztrácíme přítele

iM3, 9. října 2007, 22:05 Google+

Atmosféra mezi jezdci týmu Andretti Green by se dala přirovnat k pohodové náladě žáků ve školních lavicích. Bohužel, jeden z kamarádů navždy odchází, do jiné třídy. A co na to spolužáci?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

„Ublíží to sérii, ale zároveň to ublíží mě, protože jsem sledoval jeho data a hodně jsem se od něj naučil,“ řekl Marco Andretti. „Je jedinečnou osobností, velmi talentovaný a nikdy nebylo lehké ho porazit. Bolí mne, že ztrácím týmového kolegy, ale z pohledu konkurence - o dalšího člověka méně,“ dokončil Andretti, který letos s Franchittim při závodě v Sonomě nešťastně kolidoval.

Danica Patrick strávila s Franchittim jen rok, přesto v něm za tak krátkou dobu stihla poznat dobrého přítele. „Bude nám scházet. Jestli nás jeho odchod poznamená, nevím. Nikdy si nepřejete odchod jednoho z předních jezdců, ale na druhou stranu, znamená to pro nás více práce.“

Největší ránu dostal pravděpodobně Tony Kanaan, jenž se v průběhu několika let s Franchittim velmi sblížil. V celém seriálu neexistovalo pevnější přátelství, než mezi Brazilcem a Skotem.

Nyní se Franchitti soustředí na novou epizodu života, kterou začal již minulou neděli na ovále Talladega spolu s dalším formulovým nováčkem Scottem Speedem. V cíli skončil na slušném sedmnáctém místě.

A kdo usedne na jeho místo v týmu Andretti Green? Zatím se nejčastěji skloňuje jméno Thomas Scheckter…

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Ztrácíme přítele

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Audi věří v titul a fair-play

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud