Nenaplněné naděje

iM3, 2. dubna 2007, 10:48 Google+

Andretti Green Racing review: Celý tým přistupoval k závodu s velkým odhodláním. Přestože se na pole-position nikdo z jezdců AGR nepostavil, zdálo se, že jsou všichni nejlépe připraveni. Bohužel, kýžené vítězství se nakonec nedostavilo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3. místo
Měl jsem to očekávat. Městské okruhy jsou velmi úzké. Všichni bojují o pozici a dva vozy se nemohou vlézt v jeden čas na jedno místo. To jsou závody. Pokud bychom tvrdě nezávodili, nebylo by to ono. Nemyslím si, že bychom měli perfektní den. Ani včerejšek. Vyjel jsem z tratě a odsunul se na šesté místo. Celkově třetí pozice není špatná.

Marco Andretti, 4. místo
V první fázi byl vůz hodně špatný. Samozřejmě jsem se snažil držet se Helia (Castronevese) a přitom jsme měli ploché místo na pneumatice. Ztratili jsme trochu přilnavosti, pověsil jsem se za něj a zůstal tam až po zbytek cesty. Vůz NYSE jel tvrdě jak jen mohl. Je těžké tady předjíždět. Musíte být nejméně o půl vteřiny rychlejší, než člověk před vámi. A já rozhodně o půl vteřiny rychlejší, než TK (Tony Kanaan) nebyl.

Dario Franchitti, 5 místo
Musím poděkovat lidem z Canadian Club za opravu vozu. Měli jsme nešťastnou nehodu v prvním kole, protože na studených pneumatikách se dostavila nedotáčivost. Padesát kol před cílem nám vysadilo chlazení brzd a do zatáček jsem musel brzdit dříve. Byl to problém. Vůz nebyl po nehodě stoprocentní, ale chlapci odvedli skvělou práci.

Danica Patrick, 8. místo
S dnešním výkonem vozu Motorola jsem spokojená. Bylo to dobré auto. Na rovince jsem nemohla nikoho předjet. Brzdila jsem dobře, ale chyběl výkon. Musím zapracovat na rychlosti a vylepšit zastávky v boxech.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Nenaplněné naděje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Matsuura, Kosuke

U Panther Racing jen samé problémy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud