Kdybych byla prezidentkou Spojených států

iM3, 4. září 2007, 09:00 Google+

Danica Patrick dostala zajímavou otázku. Jak na ni asi odpověděla? A které z bezpečnostních oplocení oválů je nejlepší k horolezecké činnosti? Jeden z jezdců IndyCar tajil svou schopnost dokonale připravit známý pokrm sushi… Ne, Kosuke Matsuura to není.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Kdybych byla prezidentkou Spojených států(Danica Patrick)…Asi bych se zbavila všech zbraní, protože pokud by nikdo z nás neměl zbraň, nemohl by nikomu opravdu ublížit.

Jaký by byl tvůj nejlepší závod(Marco Andretti)…Musím říci, že novodobá Formule 1 v Monte Carlu, nejlépe s Ferrari. Pokud bych řídil Ferrari, chtěl bych závodit s Michaelem Schumacherem. Ale nezávodil bych s ním rovnou, nejdříve bych musel hodně testovat.

Co bys mohl dělat a co umíš, ale nikdo o tom neví…(Vitor Meira)…Rád bych uměl dobře hrát kopanou. Umím ji hrát, ale chtěl bych být opravdu dobrý. Mnozí asi nevědí, že jsem dobrý kuchař. Absolvoval jsem dvoutýdenní kurz na přípravu sushi, takže tento pokrm můžu velmi lákavě připravit.

David Beckham přišel do Ameriky, proč by se Američané měli zajímat o kopanou…(Darren Manning)…Je jedním z pěti nejlepších hráčů světa. Je ekvivalentem Schumachera, Alonsa, Raikkonena nebo Hamiltona v motosportu. A nejvyšší liga americké kopané neměla žádnou hvězdu, až do teď.

Oplocení, na které bys chtěl vyšplhat…(Helio Castroneves)…Indianapolis. Tam je zdaleka nejlepší oplocení. Ale musím vyzkoušet Nashville, potom se mě zeptejte znovu.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Kdybych byla prezidentkou Spojených států

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Parente, Álvaro

V štartovnom poli dochádza k zlúčeniu tímov

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud