Vyhraje závod někdo ze čtverky AGR?

iM3, 1. dubna 2007, 13:04 Google+

Andretti Green Racing review - kvalifikace: Přestože ani jeden z monopostů týmu nedosáhl na pole-position, naděje na prvenství se rozhodně neztrácí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti, 2. místo
Musím poděkovat chlapcům z NYSE. Na voze pracovali velmi tvrdě. Nebylo to lehké, zcela určitě pro nikoho. V posledním kole jsme byli blízko pole-position. Měl jsem na to, ale objevil se přede mnou Scott Dixon, je to škoda.

Dario Franchitti, 3. místo
Chtěl jsem být na vnitřní straně první řady, ale třetí místo je také dobré. Vůz Canadian Club pracoval skvěle. Přejel jsem přes nečistoty od TK (Tony Kanaan). Potom bylo něco špatně. Myslel jsem, že mi uchází pneumatika, ale nebyla to pravda. Startovní pozice není tak špatná. Je mi líto TK, protože po celý víkend byl velmi rychlý. Tým Andretti Green Racing bude v závodě velmi silný.

Tony Kanaan, 6. místo
Jedno kolo před nehodou byl vůz v oné zatáčce nedotáčivý. Příště jsem tedy zatočil o něco brzy, jenže pneumatiky již byly zahřáté a měly přilnavost. Škrtnul jsem o vnitřní stranu a bohužel trefil protější.

Danica Patrick, 11. místo
Jízda byla OK, nicméně kéž by můj vůz Motorola byl o trochu rychlejší. Měli jsme přilnavost, ale v jednokolové kvalifikaci je to vždy těžké. Musíte jet na limitu a já se pořád v novém voze učím. Všehovšudy to byla dobrá jízda, která nás dostala do správné pozice. Doufejme, že se vyhneme problémům a postoupíme dopředu.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Vyhraje závod někdo ze čtverky AGR?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Tomáš Enge v St. Petersburgu těžce havaroval

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud