Pátý Kanaan neskrývá zklamání

iM3, 31. května 2006, 11:11 Google+

Tým 7-eleven Tonnyho Kanaana měl šanci zvítězit, přesto se nakonec v 90. ročníku Indianapolis 500 umístil jako pátý.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Tony Kanaan je velkým přítelem Rubense Barrichella, který o víkendu závodil v Monte Carlu. Barrichello se přiznal, že by někdy rád startoval na oválu Indy a Kanaan v uličkách Monte Carla. Letos to ještě nebylo možné, jedinou variantou se stala výměna přileb. Kanaan startoval s Barrichellovou helmou a Barrichello zase naopak.

Tony Kanaan na voze Dallara – Honda odstartoval z pátého místa a v průběhu celého závodu se držel v první pětce. V 183. kole dokonce převzal vedení, kde kroužil po 11 kol než zajel natankovat. Brazilec se vrátil na sedmé pozici, jenže ho od vedoucího Michaela Andretti dělilo několik vozů s kolem ztráty. Do konce závodu zbývalo pět kol a safety car skončil svou pouť. Během krátkého sprintu předjel Kanaan dva vozy a v cíli dojel na stejném místě, ze kterého startoval.

„Nevadí, každý chtěl vyhrát a Sam Hornish to dokázal, takže mu gratuluji. Co se týče mě, jsem spokojený. Dal jsem do toho vše, co jsem mohl. Možná bych vyhrál, ale spousta věcí se pokazila, budeme to zkoušet znovu a znovu až to jednoho dne přijde,“ komentoval svůj výsledek Kanaan.

foto: Ron McQueeney/IRL

Vytisknout

Diskuze: Pátý Kanaan neskrývá zklamání

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

Tým Penske a 500 mil Indianapolis

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud