Danica Patrick zůstává u Andretti Autosport

iM3, 30. listopadu 2009, 17:32 Google+

Danica Patrick nakonec prodloužila smlouvu s týmem Michaela Andrettiho. V závěru sezóny američtí reportéři avizovali, že Patrick podepsala tříletý kontrakt. Na oficiální prohlášení obou stran jsme si však museli počkat až do dnešního dne.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Patrick přesto neřekla, na jak dlouhou u Andretti Autosport zůstane, pouze uvedla, že byla uzavřena několikaletá smlouva. „Jsem ráda, že zůstávám v týmu,“ prozradila Patrick.

Jelikož ji letos končila smlouva, objevovaly se informace o přestupu do týmu Chipa Ganassiho nebo do série NASCAR. Nakonec podle prvotních zdrojů uzavřela dohodu s Andrettim. Jestli je „několikaletá smlouva“ onou tříletou spoluprácí uvidíme v budoucnu.

Hlavním sponzorem monopostu se startovním číslem 7 bude společnost Go Daddy, která je osobním sponzorem Danici Patrick. Doposud vozila logo společnosti Motorola a Boost Mobile.

Ačkoliv Patrick zůstává v IndyCar, téma NASCAR je nadále aktuální. Předpokládá se, že nastoupí do vybraných podniků nižší série, kde zjistí své schopnosti a případně přehodnotí budoucnost své kariéry.

Po boku Danici Patrick budou startovat Tony Kanaan a Marco Andretti. Kdo se posadí do čtvrtého monopostu zatím není známo, doposavad patřil Hideki Mutohovi, ale nejčastěji je s týmem Andretti Autosport spojován Ryan Hunter-Reay.
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick zůstává u Andretti Autosport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

WSBK 2010 - série zavítá do Brna dříve

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud