Jak přišel tým Sumo Power o vítězství...

iM2, 21. září 2010, 15:20 Google+

Peter Dumbreck a Michael Krumm měli v Portugalsku nejlepší šance na zisk vítězství, dvojici na voze Nissan GT-R se totiž podařilo vyhrát kvalifikační závod. Jenže v závodě z toho nakonec bylo až místo čtvrté.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dumbreck/Krumm

Dumbreck/Krumm | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

V Portugalsku to mohl být závodní víkend stáje Sumo Power. Dumbreck a Krumm vyhráli kvalifikační závod. Zprvu to vypadalo, že se zkušené dvojici podaří vyhrát i pohárový závod, jenže nakonec ztratili spoustu času v boxech a několik pozic na trati.

„Do závodu jsem odstartoval z pole position. Snažil jsem se vyjet co možná největší náskok, abych mohl Michaelovi vůz předat s dostatečným náskokem. S chováním auta jsem byl velmi spokojený, když přede mnou byla v prvním stintu volná trať, tak jsem zajel dokonce i nejrychlejší kolo závodu. Jenže potom nás potkala velká smůla v boxech, kde jsme ztratili spoustu času,“ popisuje nedělní závod ze svého pohledu Dumbreck.

„Myslím, že jsme měli vyhrát,“ míní Brit Dumbreck. Jenže pistole na utahování šroubů u kol může za to, že se jeho kolega, Michael Krumm, nevrátil na trať na čele závodu. „Udělal jsem všechno proto, abychom získali co možná nejvíce pozic,“ řekl Peter. Také Krumm je o tom přesvědčen. „Kdybych z boxů vyjel na špici, tak bychom určitě vyhráli. V sobotu bylo všechno perfektní a my jsme vyhráli v neděli už vše neklaplo. Když vezmeme v úvahu čas, který jsme strávili v boxech, tak čtvrté místo není nikterak špatné.“
Vytisknout

Diskuze: Jak přišel tým Sumo Power o vítězství...

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Winkelhock, Markus

Co se letos děje s Markusem Winkelhockem?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud