Bobbi končí kvůli kolegovi Longinovi!

iM2, 22. července 2010, 22:26 Google+

Matteo Bobbi se rozhodl ukončit svoji spolupráci s týmem Hegersport, který letos nasazuje do šampionátu FIA GT1 dva vozy Maserati MC12. Jako důvod uvedl výkony svého kolegy Berta Longina.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bobbi, Matteo

Bobbi, Matteo | foto: GP group

Sdílejte článek

Zatím se v sezoně Matteu Bobbimu moc nevedlo. Mistr FIA GT z roku 2003 v posledních dvou závodech, Brně a Le Castellet, nezískal dokonce ani bod! Nejlepší výsledek sezony bylo čtvrté místo ze Silverstone. Díky neuspokojivým výsledkům se Matteo rozhodl, že závodní sezonu ukončí předčasně.

Podle jezdce z Milána může za katastrofální výsledky jeho kolega, Bert Longin, který rychlosti Bobbiho nestačí. Matteo ale nevylučuje, že by se ještě v této sezoně do šampionátu vrátil. Dokonce by se mohl vrátit do týmu Hegersport.

Na své stránce Ital uvádí: „Tvrdě jsem pracoval, abych měl v týmu ty správné lidi na klíčových místech a mohli jsme tak bojovat o nejlepší výsledky. Bohužel naše výsledky byly ovlivněny chybami a nekonkurenceschopnými výkony mého kolegy, který k nám nepasoval. Přesto očekávám nabídky od jiných týmů,“ píše Matteo.
Vytisknout

Diskuze: Bobbi končí kvůli kolegovi Longinovi!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Engel, Maro

Schumacherův tým vyhrál díky Engelovi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud