Exšampion Matteo Bobbi se spletl?

Daniel Šupa, 27. června 2005, 12:20 Google+

Jeho podceňovaný bývalý týmový kolega Gabriele Gardel vede nyní šampionát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bobbi, Matteo

Bobbi, Matteo | foto: GP group

Sdílejte článek

V loňském roce startovala dvojice Bobbi / Gardel s Ferrari stáje BMS Scuderia Italia a Bobbimu se titul z roku 2003 obhájit nepodařilo. V podstatě se dá říci, že posádce několikrát nepřálo štěstí a sezona se nevyvíjela tak, jak by si Bobbi přál. Situace vyvrcholila v polovině sezony, kdy Bobbi pohrozil, že z týmu odejde, pokud nedostane za týmového kolegu skutečného profesionála.

V letošním roce se Matteo Bobbi v šampionátu neobjevuje, zatímco Gardel získal angažmá u týmu Larbre Competition a po druhém vítězství stanul včera v čele šampionátu. Co asi nyní říká Matteo, jehož sen o F1 se po testu u Minardi rozplynul.

„Nechci říkat, že jsem se dostal do čela průběžného hodnocení, ale že jsme se dostali do vedení, řídil jsem vůz s Pedrem a s Fabriziem Gollinem v Silverstone, tak je to i jejich zásluha,“ prohlásil včera v Brně skromně Gabriele.

Naopak šéf stáje Jack Laconte skromností netrpí: „Miluji Brno, vždy když jsme zde startovali, vyhráli jsme. Máme nyní dobré postavení v šampionátu a míříme do Spa, kde se vždy Labre také dařilo.“


Foto: GP Group

Vytisknout

Diskuze: Exšampion Matteo Bobbi se spletl?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud