Matech angažoval Janiho a Westbrooka

iM2, 19. července 2010, 09:31 Google+

Tým Matech Competition Ford GT oznámil, že angažoval pro zbytek letošní sezony dva nové jezdce. Konkrétně se jedná o Neela Janiho a Richarda Westbrooka.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Grosjean/Mutsch

Grosjean/Mutsch | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Hlavním motivem pro tuto změnu byla snaha, aby o vítězství v závodu usilovaly oba vozy stáje. Současný pár ve voze 5, Romain Grosjean a Thomas Mutsch, bude proto doplněn dvěma novými jezdci. Jenže zároveň došlo k roztržení stávající dvojice Grosjean/Mutsch. Ve voze s číslem 6 se teď budou střídat Jani a Grosjean, ve druhém Fordu pojedou Mutsch a Westbrook.

Jani, který dříve závodil v sérii GP2 a pak se stal oficiálním rezervním jezdcem týmu Toro Rosso. „Byl jsem velmi potěšen, když jsem dostal nabídku od tak dobrého týmu, který už je i ve své krátké historii velmi úspěšný. Tohle je velká výzva, budu se muset naučit nové okruhy a také se sžít s vozem GT, s nímž jsem v minulosti nikdy nestartoval,“ říká Jani.

„Už se nemohu dočkat, až usednu za volant. Chci hlavně pomoci Matechu v jejich cíli, vyhrát šampionát,“
pokračuje Švýcar Neel Jani. Druhý nový jezdec stáje, Westbrook, je už ostřílený jezdec s vozy GT. Matech je v současnosti mezi týmy na třetím místě (body zatím sbíral pouze jeden vůz). Všichni ve stáji doufají, že jim nová jezdecká sestava pomůže až na čelo šampionátu.
Vytisknout

Diskuze: Matech angažoval Janiho a Westbrooka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Časový harmonogram víkendu ve Spa

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud