Návrat vítězného syna?

iM2, 13. ledna 2009, 17:02 Google+

Gary Paffett prohlásil, že se tento rok vrátí s aktuálním vozem v továrním týmu. Minulé dva roky totiž jezdil vždy s rok starý Mercedesem týmu Persson Motorsport.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

DTM opustil po zisku titulu, když se stal testovacím jezdcem McLarenu F1. Když ale zjistil, že na start ve formuli 1 nemá moc velkou šanci, tak se v roce 2007 vrátil do DTM. V továrním týmu Mercedesu už ale nebylo volné místo, a tak musel vzít za vděk místem v netovárním týmu.

Na konci letošní sezóny ohlásil odchod z DTM legendární Bernd Schneider. V továrním týmu se tudíž uvolnilo jedno místo. „Budoucnost pro tento rok vypadá docela dobře. V továrním týmu je jedno místo a já si myslím, že bych mohl opět postoupit zpět do H.W.A. týmu. To by mi doufám umožnilo bojovat o titul,“ doufá Gary.

I přes rok starý Mercedes dokázal Paffett dokončit sezónu v obou letech na devátém místě a vloni dokonce vyhrál. Jezdec připouští, že vrátit se zpět do středu pole bylo frustrující: „Poté, co jsem bojoval v roce 2004 a 2005 o titul, tak jsem prokázal, že jsem lepší než jsem býval. Poté jsem se vrátil a dostal náčiní, které není schopné bojovat o titul.“

„Nezbývalo, než být nejrychlejším jezdcem s rok starým vozem. To se mi podařilo v obou předešlých ročnících. Určitě to trvalo o rok déle, než jsem chtěl. Snad už to vypadá, že jsem na konci tohoto období.“
Vytisknout

Diskuze: Návrat vítězného syna?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

9. etapa - Dakar 2009

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud