Video: FIA GT v Brně

iM2, 3. září 2008, 21:39 Google+

Závod monster na Masarykově okruhu se již nezadržitelně blíží a tak jsme pro Vás na dnešek připravili malou vzpomínku na loňský rok. Loňský rok určitě patřil mezi velice atraktivní závody...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Můžete zde vidět, že se rozhodně nejedná o žádné závodění v rukavičkách. Nechybí zde kontakty mezi vozy, těšné předjížděcí manévry, kolize a výlety mimo trať. To vše jste mohli vloni vidět na okruhu.

Letos se pojede 13. a 14. září opět na Masarykově okruhu v Brně. Můžete se těšit na souboje prestižních vozů v jednom z nejvyrovnanějších šampionátů. Na trati můžete spatřit Maserati, Aston Martin, Corvette, Lamborgini, Saleen, Ferarri, Porsche... Letošní ročník zatím nejlépe vychází týmu Vitaphone s vozem Maserati MC12. Může v Brně nastat změna? Na to si musíme ještě více jak týden počkat.

Největšího favorita pro brněnský závod musíme hledat mezi stájemi Vitaphone, Jetalliance a Phoenix. Jen připomínám, že nejmenší zátěž ve svém voze povezou Aston Martiny. Váhový handicap může na kopcovité brněnské trati sehrát důležitou roli.

Vytisknout

Diskuze: Video: FIA GT v Brně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Konec DTM v Düsseldorfu?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud