Danica Patrick táhne Andretti Green.

iM3, 1. června 2009, 18:40 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Nejlepší výsledek stáje opět dovezla Danica Patrick, která se ocitla v první pětce. Celkově lze počínání týmu zhodnotit za úspěšné, až na Tonyho Kanaan. Nejprve vedl, ale potom mu motor Honda vypověděl službu a bylo po nadějích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Danica Patrick, 5.
Je to pro nás skvělý výsledek. Doufali jsme, že se nám v závěru podaří dostat před Grahama, ale nevyšlo to. Po celý víkend jsem disponovala silným vozem a s TOP5 jsem velmi spokojena. Letos zajíždíme vyrovnané výsledky, což je vzhledem k šampionátu nejdůležitější. Těším se do Texasu a doufám, že si formu udržím.

Marco Andretti, 7.
Disponovali jsme silným vozem, proto je škoda, že jsme neskončili výš. Ke konci jsem se zasekl v zácpě a bylo to. Rozhodně jsme měli na první pětku. Chlapci odvedli perfektní práci, teď se těšíme do Texasu.

Hideki Mutoh, 8.
S výsledkem jsme spokojení, získali jsme důležité body do šampionátu. Vůz byl dobrý a všichni pracovali na maximum, jen potřebujeme trochu toho štěstí na pitlane. Těším se na Texas, snad se nám tam bude dařit.

Tony Kanaan, 19. nedojel
Byl to těžký den. Náš vůz byl perfektní a předpokládali jsme dobrý výsledek. Nevíme co se stalo s vozem, prostě začal hořet. Musíme to prozkoumat. Květen byl velmi náročný, doufám, že se zas vrátíme na špici.
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick táhne Andretti Green.

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Největším problémem byl vítr

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud