Tým Chipa Ganassiho se bez boje nevzdá

iM3, 10. srpna 2006, 13:46 Google+

Target Chip Ganassi Racing připravuje své motory Honda a podvozky Dallara na rozhodující úder a možný zvrat v šampionátu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon - Manning

Dixon - Manning | foto: Target Chip Ganassi Racing

Sdílejte článek

Tento víkend čeká na jezdce tri-ovál Kentucky Speedway o délce 1.5 míle, závod se pojede na 200 kol. Kentucky byl znám jako nejhrbolatější ovál v IndyCar, nicméně několik změn a úprav srovnaly povrch a závodníci se nemusejí ničeho obávat.

Čtvrtý Scott Dixon ztrácí na vedoucího Castronevese jednatřicet bodů a třetí Dan Wheldon sedmnáct. Oba však naději na výhru v šampionátu neztrácejí. Především Dixon je ve velmi dobré náladě.

„V roce 2003, tři závody před koncem, jsem byl na čtvrtém místě se ztrátou dvaačtyřiceti bodů na Castronevese,“ vzpomíná Dixon, který nakonec šampionát vyhrál. „Tým se nikdy nevzdává a týmová práce nám přinesla vítězství v roce 2003. V žádném případě se nehodláme vzdát ani letos,“ pokračoval.

Poslední dva závody byly pro Ganassiho tým frustrující. Nejlepšího výsledku dosáhl Dan Wheldon, jenž v Michiganu dojel na třetím místě. Nyní čeká oba jezdce rozhodující útok na titul. Pokud nepřijde, z vítězství se pravděpodobně bude radovat někdo z dvojice Castroneves-Hornish.

Foto: Target Chip Ganassi Racing

Vytisknout

Diskuze: Tým Chipa Ganassiho se bez boje nevzdá

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

Boj o šampionát vrcholí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud