Letošní boj o titul připomíná rok 2003

iM3, 16. srpna 2006, 09:31 Google+

Dva závody do konce sezóny 2006, šest jezdců má šanci stát se šampiónem: Sam Hornish, Helio Castroneves, Dan Wheldon, Scott Dixon, Tony Kanaan a Vitor Meira.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: Target Chip Ganassi Racing

Sdílejte článek

Přičemž Wheldon, Dixon, Hornish a Kanaan získali posledních pět titulů v IndyCar a v roce 2003 byli Dixon, Castroneves, Kanaan a Hornish součástí nejtěsnějšího boje o šampionát v historii IndyCar série.

Kanaan, vítěz z roku 2004, říká, že mu průběh dosavadní sezóny připomíná rok 2003, kdy pět jezdců s šancí získat titul vstupovalo do závěrečného podniku v Texasu. „Nyní jsme v trochu horší situaci,“ říká Kanaan.

Naopak Dixon s brazilcovým názorem nesouhlasí. „Celý šampionát je o něčem jiném, než byl rok 2003,“ řekl Dixon, který ve zmíněném roce získal titul o osmnáct bodů před Gil de Ferranem. „V ´03 jsme měli závody jen na oválech. Těší mě, že letos tomu tak není.“

Hornish vyhrál v roce 2003 závod v Kentucky, což jej vrátilo zpět do boje o titul. Nyní v Kentucky vyhrál znovu, ale před Castronevesem má jen těsný náskok. „Scott a Dan nejsou příliš vzadu. To nám nedává možnost jakkoliv chybovat.“

Foto: Target Chip Ganassi Racing

Vytisknout

Diskuze: Letošní boj o titul připomíná rok 2003

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Halliday, Matt

Preteky v Novom Zélande potvrdené

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud