Hornish a Castroneves půjdou po titulu

iM3, 20. března 2007, 23:32 Google+

Team Penske Preview - cíle na novou sezónu úspěšného Penskeho týmu jsou jasné, dosáhnout na další titul šampióna. Jestli se jím stane počtvrté Hornish, nebo poprvé Castroneves, je jedno.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves - Hornish

Castroneves - Hornish | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Předešlá sezóna probíhala zcela v duchu dvou stájí, Team Penske a Chip Ganassi Racing. Rok 2007 slibuje vyrovnanější závodní pole, což ovšem neznamená, že Hornish a Castroneves pozměnili své cíle. Nadále chtějí vyhrávat a získat titul šampióna.

Sam Hornish
Na novou sezónu IndyCar série se rozhodně těším. Samozřejmě bude těžké dosáhnout výsledků z roku 2006, kdy jsem vyhrál Indianapolis 500 a šampionát, ale tým přes zimu pracoval velmi tvrdě, aby si udržel konkurenceschopnost. Jedním z mých cílů pro tento rok je vítězství na klasickém okruhu. Během posledních dvou sezón jsem se dostatečně zlepšil, abych to splnil. Jarní testování v Daytoně a Homesteadu šlo velmi dobře. Doufám, že budeme schopni znovu zaútočit na titul.

Helio Castroneves
Každou sezónu začínám s jediným cílem - vyhrát šampionát - a rok 2007 nebude jiný. V roce 2006 jsme byli silní, ale tento rok bude konkurence mnohem silnější. Spousta týmů se po minulé sezóně probudila a během posledních pár měsíců tvrdě pracovala. Bude to vzrušující rok, tým Penske se bude snažit odvést nejlepší výkon.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Hornish a Castroneves půjdou po titulu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Hviezdy sa chystajú do Düsseldorfu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud