Marlboro Team Penske, kdo z koho?

iM3, 3. září 2006, 13:30 Google+

Helio Castroneves je jediným z „velké čtyřky“, který dosud nezískal titul šampióna IndyCar. Do posledního závodu v Chicagolandu vstupuje v čele tabulky s jednobodovým náskokem před Hornishem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: IRL

Sdílejte článek

Od počátku až do konce sezóny jsou červenobílé vozy Marlboro Team Penske nejrychlejší, v těsném závěsu je pak sleduje Target Chip Ganassi Racing v podání Dana Wheldona a Scotta Dixona. I když mají Ganassiho „chlapci“ ještě teoretickou možnost vyhrát šampionát, vítěz s největší pravděpodobností vzejde z dvojice Castroneves – Hornish.

„Sam vyhrál Indy 500 a dohromady jsme zvítězili v mnoha závodech,“ řekl Castroneves. „Doufám také, že jeden z nás vyhraje šampionát. Snad to bude vůz číslo tři.“

Právě Castroneves se startovním číslem tři byl před začátkem roku pasován na favorita. Dvojnásobný vítěz Indy 500 v první části sezóny drtil konkurenci, pak ale přišla slabá střední část a Castroneves své vedení ztratil.

Narozdíl od týmového kolegy Hornishe pravidelně dojížděl do cíle, čímž sbíral tolik potřebné body k udržení si naděje na celkové prvenství. O to se bude bojovat již za týden. V závodě půjde o všechno. Můžeme očekávat napínavou jízdu korunovanou štěstím a na druhé straně smutkem. Proto bychom si poslední závod roku neměli nechat ujít.

Foto: IRL

Vytisknout

Diskuze: Marlboro Team Penske, kdo z koho?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Jaroslav

Dijon: Jarek Janiš na Pole position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud