Swiss Racing na Sumo Power výrazně ztrácí

iM2, 4. června 2010, 15:28 Google+

Máme za sebou už tři závody, ale Swiss Racing Team z nich dokázal vydolovat pouze tři body. To je velice tristní bilance, když vezmeme v úvahu, že druhý tým nasazující Nissany GT-R, Sumo Power, se již může těšit z jednoho vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ara/Nilsson

Ara/Nilsson | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Swiss Racing Team se krčí na 11. místě mezi týmy. Jezdecká sestava obou vozů je přitom velice silná: ve voze číslo 3 se střídají Karl Wendlinger a Henri Moser, druhý vůz (4) je v rukou dvojice Seiji Ara a Max Nilsson.

„Před startem sezony obdržel Nissan GT-R na základě předsezónních testů docela velký balast navíc. To se projevilo pří závodu v Abu Dhabi, na který nám navíc nezbylo moc času na přípravu. V Silverstone jsme se v kvalifikaci potýkali se špatným nastavením auta, takže jsme pro závod zvolili zcela jiné. To se osvědčilo, jenže jsme byli moc vzadu,“ popsal obtíže z prvních dvou závodu Wendlinger.


Rozdíl mezi oběma týmy používajícími Nissany GT-R je obrovský

Posádka druhého vozu ve složení Ara/Nilsson získala na Silverstone alespoň první dva body pro švýcarský tým, když byli v cíli na 9. místě. Jenže jejich ztráta na tým Sumo Power (také Nissan), který se radoval z vítězství a v Brně z dalšího pódia, byla velká.

„Start do sezony nebyl moc dobrý, šampionát GT1 je extrémně vyrovnaný. Tým ale pracuje velmi tvrdě na zlepšení situace. V Brně byla naše rychlost mnohem lepší,“ říká Othmar Welti, manažer týmu. Z Brna si tým odvez třetí bod zásluhou posádky Wendlinger/Moser, kteří dojeli v hlavním závodu 10.
Vytisknout

Diskuze: Swiss Racing na Sumo Power výrazně ztrácí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Biaggi v čele MS superbiků

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud