Nový tým ve FIA GT!

iM2, 29. září 2008, 08:24 Google+

Belgický tým DKR Engineering, který se pravidelně účastní FFSA Francouzského šampionátu GT vozů, si odbude svůj debut v Nogaru s vozem Corvette C6R. Za volantem se objeví Jean-Philippe Dayraut a Julien Canal.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Canal/Dayraut

Canal/Dayraut | foto: dkr-engineering.lu

Sdílejte článek

Šéf týmu Kendy Janclaes se vyjadřuje k nástupu týmu do prestižní série: „Přestože jsme již s několika týmy z šampionátu FIA GT spolupracovali, tak tohle bude naše premiéra. Jsme velice šťastní, že se můžeme zapojit právě do tohoto podniku. Nogaro známe totiž z Francouzských GTček. Vyhráli jsme první závod sezóny, když jsme porazili i například týmy Larbre Competition a SRT, za který startoval Christophe Bouchut, který je velice konkurenceschopný i v šampionátu FIA GT,“ pochvaluje si Kendy Janclaes.

„Proto se na závod docela věříme a doufáme, že dokončíme mezi první pěticí. Největší rozdíl mezi Francouzským šampionátem a šampionátem FIA GT je v pneumatikách. V GTčkách jezdí většina pole na Michelinech. My budeme mít pneumatiky od Pirelli a chceme tímto poděkovat Pirelli za dodávku pneumatik.“

„Myslím, že máme skvělé jezdce. Dayraut je jedna z hvězd FFSA Francouzského šampionátu GT vozů. Canal sice ještě nikdy neseděl ve voze Corvette C6R, ale byl velice rychlý ve starší C5R, když se mu například podařilo vyhrál ve Spa,“ míní Janclaes.

„Naše účast ve zbytku roku bude závislá na tom, jak bude v Nogaru konkurenceschopní,“ přiznává šéf týmu.
Vytisknout

Diskuze: Nový tým ve FIA GT!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lichter-Hoyer/Müller

Janák pojede za Jetalliance

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud