Panther Racing dokončil 2. den testů

ar1, 21. ledna 2005, 08:46 Google+

Druhý den testování týmu Panther Racing na 2.21 míle dlouhém ovále v Homestead-Miami Speedway skončil dalším umístěním do top 12.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Panther Racing

Sdílejte článek

Oba jezdci jsou tak bohatší o další zkušenosti s novým vozem a najeli další cenné kilometry při hledání správného nastavení.

Tomáš Enge zakončil den s nejlepším týmovým časem 70,8539s při průměrné rychlosti na kolo 112.287 mph. Jeho týmový kolega Thomas Scheckter obsadil s časem 71,0054s a průměrnou rychlostí 112.048 mph na 12. pozici. Oba dva odkroužili 73 kol.

Tomas Scheckter:

“Byl to další produktivní den. Naučili jsme se mnoho nového o autě máme poznatky, že to co zkoušíme na trati je na dobré cestě a velmi pozitivní. Na mém autě jsme učinili odpoledne nějaké nastavení, což se dobře projevilo na trati. V tuto chvíli bude dobré se vrátit na trať v sobotu ráno, protože auto vypadá dobře.“

Tomáš Enge:

“Jsme velmi spokojeni s tímto druhým dnem. Na 90% se nám plán vyplnil. Je škoda, že jsme nemohli víc testovat ještě před vánocemi, protože naši konkurenti této příležitosti využili. Ale na druhou stranu, letos se pojedou jen tři závody normálního typu tratě a zbytek ovály, proto se musím víc zaměřovat na ovály. Těším se na sobotu, až se vrátím na trať.

Foto: Panther Racing

Vytisknout

Diskuze: Panther Racing dokončil 2. den testů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Gary varoval Miku Häkkinena

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud