Darren Manning měl ke spokojenosti daleko

Daniel Šupa, 8. května 2003, 09:27 Google+

Britský zástupce v sérii ChampCar Darren Manning odjížděl z pondělního domácího závodu v Brands Hatch zklamaný. Desáté místo v cíli totiž neodpovídalo jeho představám, ale podporu britských fanoušků velmi ocenil.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

S jízdními vlastnostmi a výkonem vozu byl spokojený, ale strategie zastávek v boxu tentokrát nehrála do jeho karet. Pokud by měl více štěstí, bylo dle něj páté místo reálné. „Nezačali jsme s odpovídajícím množstvím paliva a musel jsem třikrát do boxů, což nás hodně zdrželo. Byl jsem rovnocenný na dráze s každým a ve střední části jsme byli jedním z nejrychlejších vozů. Poté, co jsem byl v sobotu velmi rychlý, je pro mne 10. místo poněkud zklamáním,“ řekl jezdec týmu Walker Racing.

Darren také po závodě objasňoval nastavení vozů v tomto šampionátu. Každý z používaných podvozků je jiný a některé jsou výhodnější pro ovály, jiné pro klasické závodní tratě. Darren přiznal, že jeho monopost musel být nastaven navíc v duchu kompromisu, neboť okruh v Brands není klasickým oválem.

Do dalšího závodu v Německu si však Brit věří. „Již tady jsme použili některých modifikací našeho podvozku Lola a očekáváme, že budeme v Německu výrazně lepší,“ dodal Manning.

Vytisknout

Diskuze: Darren Manning měl ke spokojenosti daleko

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon v Indianapolisu překonal 230 mílovou hranici - anotační foto

Wheldon v Indianapolisu překonal 230 mílovou hranici

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud