Michael Bartels ztrácí slov po Spa

iM2, 14. srpna 2008, 21:10 Google+

Michael Bartels okomentoval svoje vítězství na slavné 24 hodinovce ve Spa. Vyhrát ve Spa je pro jezdce GTček snem. Něco jako vyhrát Monako v F1.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bartels/Bertolini

Bartels/Bertolini | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Bartels ke svému výkonu řekl:

Je těžké najít nějaká slova, která by popisovala toto vítězství. Je zde hodně lidí, kterým bych chtěl poděkovat. Teď vidíte jen jezdce, ale nesmíte zapomínat na tu spoustu lidí v pozadí tohoto úspěchu, kteří pravděpodobně pracují tvrději než my, během víkendů, ve dne, ale i v noci.

Naše přípravy začaly ihned po Oscherslebenu, kdy jsme testovali ve Spa, pak jsme pracovali na voze v továrnách jak v Itálii, tak i v Německu. Tento úspěch je možný jen za podpory všech lidí. Myslím, že tým udělal výbornou práci, neudělali jsme žádnou chybu během víkendu. Myslím, že nad námi bylo hodně strážných andělů.

Tento závod jen ukázal, jak je letos šampionát silný. Auta jsou lepší a jezdci na to musí více tlačit. Ukazuje to, že FIA GT je velmi prestižní šampionát. Jsem rád, že se nic vážného nestalo a všichni jezdci jsou OK.

Je to výborné pro tým, skončit na 1. a 2. místě. Vitaphone byl ve Spa velmi úspěšný v minulosti, vloni jsme byli druzí. Byl to dobrý výsledek na cestě za titulem, tehdy s Thomasem Biagim. Vyhrál jsem před tím, ale myslím, že toto vítězství je cennější. Všichni naši jezdci byli nadšeni, když jsme viděli, jak jsou všichni za námi.
Vytisknout

Diskuze: Michael Bartels ztrácí slov po Spa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

andretti, michael

Michael Andretti oceněn

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud