Vytrvalostní vozy GT a na tisícinu stejný čas

iM2, 29. září 2007, 22:32 Google+

NOGARO – KVALIFIKACE; Thomas Biagi z týmu Vitaphone s vozem Maserati MC12 byl v kvalifikaci na předposlední závod letošní sezóny na jihofrancouzském 3,636 km dlouhém okruhu Nogaro nejrychlejší.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bartels/Biagi

Bartels/Biagi | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Biagi si tak zajistil letos již druhé postavení na čele. Šampion z roku 2003 vede letošní pořadí s Bertolinim a Piccinim. Zajel čas 1:23.763, úplně stejný jako Robert Lechner v Jetalliance Aston Martin DBR9 se startovním číslem 36. Biagi ovšem zajel svůj čas první, tím pádem bude na první pozici právě on.

Třetí byl Karl Wendlinger s Jetalliance Aston Martinem DBR9 se startovním číslem 33 o 0.029 s! Dále následují Christian Montanami (Vitaphone Maserati MC12), na pátém místě se celkem překvapivě umístil Aston Martin DBR9 týmu BMS Racing se startovním číslem 23. Tento speciál je pilotován zkušenou posádkou Babini / Davies, které se ovšem letos moc nedaří.

Za nimi se umístily oba speciály týmu Scuderia Playteam Sarafree, který letos nasazuje vozy Maserati MC12. Až na osmém místě bude zítra startovat první americký Corvette. Jeho posádku tvoří Kumpen / Longin, kteří se letos účastní šampionátu se starším typem Corvette C5R. A až na deváté místo se postaví první Lamborghini Murcielago s posádkou Bouchut / Mücke.

Ve třídě GT2 vyhráli sobotní souboj s časem Bruni s Ortellim a jejich Ferrari F430. Dále se umístili Müller a Vilander, oba AF Corse Motorola. Tento tým, dá se říci, letos vyhrává úplně vše a podle našich zákulisních informací je to právě díky pneumatikám. Třetí byla posádka Aguas / Peter s dalším Ferrari. Na čtvrtém místě je první Porsche v rukou posádky Collard / Malucelli.

Pořadí

Vytisknout

Diskuze: Vytrvalostní vozy GT a na tisícinu stejný čas

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Petrov, Vitalij

Revoluce, Rus Petrov zvítězil

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud