Mercedes bude bojovat, alespoň o body

Daniel Šupa, 14. července 2007, 21:47 Google+

Dnešní kvalifikační klání Mercedesu nevyšlo, což však u trojcípé hvězdy z průběhu závodního víkendu očekávali. Kde je ona chyba?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V podstatě se všichni pozorovatelé shodují, že okruh v Mugellu daleko více vyhovuje Audi než Mercedesu, navíc týmy čtyř kruhů zde už před sezonou testovaly za zavřenými dveřmi. Ze slov jezdců vozů Mercedes rozhodně nezní skepse či slova poražených, nikdo však ani nezadoufal v možné vítězství. Snad jen na startu patnáctý Häkkinen.

Bruno Spengler, 6.
Obtížná kvalifikace. Jedním z důvodů je to, že na rozdíl od nás tu Audi testovalo. Tým pracoval dobře a postupně jsem se zlepšoval. Na zítřejší závod se těším a dám do toho vše.

Jamie Green, 7.
Dnes nebyl náš vůz tak rychlý, jak bychom si přáli. Na této náročné dráze a za vysokých teplot bude zítřejší závod hodně náročný, ale jsem dobře připraven a chci dosáhnout lepšího výsledku.

Daniel la Rosa, 10.
Desáté místo na startu je docela dobrý výsledek. Po 15. místu v ranním tréninku jsem to ani nečekal. Tým však našel dobré nastavení a zítra bych měl být schopen získat nějaký ten bod.

Bernd Schneider, 11.
Po úvodní části kvalifikace jsme vůz upravili, ale výsledek nebyl takový, jaký jsme očekávali. Musíme si počkat na závod. Dám do toho vše, abych získal nějaké body.

Pavel di Resta, 12.
Velmi obtížná kvalifikace, a také jsem se dopustil nějakých chyb. Přinejmenším jsem před polovinou Mercedesů a zítra mířím na bodované pozice.

Mika Häkkinen, 15.
V konečném důsledku to není výsledek, jaký bych si přál. V průběhu víkendu jsme měli potíže s hledáním nastavení, ale nevzdávám se. V automobilových závodech je možné vše a já budu zítra bojovat o bodované pozice.

 

Vytisknout

Diskuze: Mercedes bude bojovat, alespoň o body

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

U Audi maximální spokojenost

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud