U Audi maximální spokojenost

Daniel Šupa, 14. července 2007, 21:16 Google+

Čtyři kruhy zdobí masky pěti nejrychlejších vozů dnešní kvalifikace. Italský okruh Mugello sedl vozům Audi A4 DTM jako ušitý a pro zítřejší závod jsou největšími favority Mattias Ekström a Martin Tomczyk.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström, 1.
Skvělý den, mám narozeniny, modrá slunečná obloha, dokonalý vůz, dobré nastavení a postavení na startu před všemi. Řídit Audi A4 zde, je jako sen.

Tom Kristensen, 2.
Pro Audi vynikající výsledek. Vozu tato rychlá dráha výborně vyhovuje. Je hodně horko, ale odjeli jsme několik dobrých kvalifikačních kol. Víme však, že závod bude o něčem jiném. Ale je skvělé, že na čele stojí tolik jezdců Audi a já k tomu přispěl.

Martin Tomczyk, 3.
Fantastický výsledek pro Audi , ale já osobně jsem velmi zklamaný, neboť jsem byl v obou částech kvalifikace před finále nejrychlejší a chtěl jsem získat pole position. V posledním kole jsem však mírně vyjel z ideální stopy v poslední zatáčce a ztratil důležité dvě desetiny. Ale za deset nebo dvacet minut mne to přejde a budu přemýšlet o zítřejším závodě.

Timo Scheider, 4.
Naše naděje se dnes potvrdily, skvělý výsledek. Trochu jsem bojoval s vyššími teplotami, automobil to proti ránu ovlivnilo. Několik změn se vyplatilo, ale v mém posledním kole jsem jel za Brunem Spenglerem a nemohl jsem plně využít potenciálu mých pneumatik.

Alexandre Premat, 5.
Jsem opravdu moc spokojený. Být pátý je pro vůz specifikace 2006 velmi dobrý výsledek, a to jak ve srovnání s přímými kolegy od Audi, tak s Mercedesy i jezdci Audi s letošními vozy, kteří jsou zde velice rychlí. Přeji si, abych v závodě získal hodně bodů.

Vytisknout

Diskuze: U Audi maximální spokojenost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Audi poprvé na pole-position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud