Scheider vytáhl eso v pravou chvíli

Daniel Šupa, 3. května 2008, 14:25 Google+

MUGELLO – KVALIFIKACE; Dnešní kvalifikace přinesla třetí pole position v řadě pro Tima Scheidera. Německý pilot Audi předvedl neuvěřitelně rychlé a bezchybné kolo. S třemi desetinami vteřiny náskoku je favoritem i pro zítřejší závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Timo Scheider patřil po celý víkend mezi nejlepší, ale možná i díky handicapové zátěži nebyla jeho převaha vidět tolik, jako v minulých dvou závodech. Vše si však ideálně načasoval na poslední a rozhodující měřené kvalifikační kolo, ve kterém hodil soupeřům rukavici více než výmluvným způsobem. Prapor Mercedesu nese druhý Green. Druhá řada však patří jen Audi díky Kristensenovi a Ekströmovi.

Nejen závěr kvalifikace se nesl ve znamení jezdeckých chyb, doplatil na ně v první části Paffett, ve druhé pak Tomczyk a v závěru nevyšlo rozhodující kolo ideálně ani di Restovi. Pro Skota byla kvalifikace vůbec náročná, v prostřední části nedokázal odjet pro technické problémy ke druhému měřenému kolu z boxů, ale díky náskoku přesto mezi Top8 postoupil.

Znovu se vůbec nedařilo Mathiasovi Laudovi, který prohrál na celé čáře souboj s kolegy ve vozech specifikace 2007, navíc nestačil ani na Alberse, jenž jede Audi s rokem výroby 2006.

Poslední dvě příčky startovního roštu obsadily obě dámy, přičemž Katherine Legge může být spokojená, se starším vozem porazila zatím vždy rychlejší Susie Stoddart.

 

Vytisknout

Diskuze: Scheider vytáhl eso v pravou chvíli

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Mercedes srazil dvě vteřiny a hrozí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud