Matsuura i přes problémy optimistou

ar1, 23. července 2005, 09:56 Google+

Úvodní tréninky neproběhly dle představ Kosuke Matsuury a ani dle představ vedení týmu Super Aguri Fernandez Racing, přesto všichni zachovávají chladnou hlavu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Super Aguri Fernandez Racing

Sdílejte článek

Matsuura v průběhu prvních dvou tréninků bojoval s nedotáčivostí svého vozu Panoz Honda. Inženýři týmu celý den museli hledat příčinu. Dnes bude mít Kosuke ještě jeden trénink k tomu, aby si mohl před kvalifikací vyzkoušet ještě naposledy upravené nastavení vozu.

Loni zde na ovále v Milwaukee překvapil, když zde dojel na 10. pozici, což bylo jeho nejlepší umístění, čímž na sebe poprvé upozornil.

Z obou včerejších tréninků zajel svůj nejlepší čas s hodnotou 23,1183 což se rovná průměrné rychlosti 158,057 mil za hodinu.

Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz/Honda/Firestone:
”V první den zde v Milwaukee jsem věděl, že tato trať bude pro nás velmi těžká. Loni jsem zde nehezky havaroval a i dnes ještě mám trochu obavy ze zatáčky č. 3 a 4. Ale myslím si, že můžeme připravit dobré nastavení pro zítřek. Budeme pracovat společně se Scottem na našem nastavení. Snad budeme mít dobré kvalifikační časy.”

Foto: Super Aguri Fernandez Racing
Vytisknout

Diskuze: Matsuura i přes problémy optimistou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Team Penske v prvej trojke

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud