Romain Grosjean si vyzkouší BMW M3 DTM

iM2, 3. prosince 2011, 00:22 Google+

Šampion GP2 a testovací a rezervní jezdec týmu Lotus Renault, Romain Grosjean, si vyzkouší během testů ve španělském Monteblancu BMW M3 DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Francouz bude společně ještě s předním jezdcem F3 Euro Series, Marco Wittmannem, jezdit s novým BMW od 6. do 8. prosince v Monteblancu. Šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt, k tomu říká: "Oba již několikrát dokázali, čeho jsou schopni.Těšíme se na to, až je uvidíme za volantem BMW M3 DTM."

V dalších vozech M3 DTM uvidíme úřadujícího šampiona a nováčka v týmu BMW, Martina Tomczyka, bývalou hvězdu Mercedesu, Bruno Spenglera, a také několikanásobného mistra WTCC, Andyho Priaulxe. Poslední zatím potvrzený jezdec BMW pro sezonu 2012, Augusto Farfus, tentokrát jezdit nebude (jezdil na minulých testech).

"Víme, že máme opravdu silný tým. Jsou v něm 4 top jezdci. To nám umožňuje pracovat na testech produktivně a zajišťuje to, že se posouváme vpřed. Tento poslední test před koncem roku pro nás bude velmi důležitý. Naše týmy již pracují skvěle. Cílem je zapracovat ještě na spolehlivosti, abychom od příštího roku měli možnost se soustředit na rychlost vozu," odhaluje plány BMW Marquardt.

Vytisknout

Diskuze: Romain Grosjean si vyzkouší BMW M3 DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Mika Häkkinen si vyzkouší nový C-Klasse Coupé

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud